Pagina vizitata de 366 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Alba Iulia la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Transfer Alba Iulia Budapesta aeroport | Lista cu firme
Aerotransilvania

Adresa: Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 3-5, Alba Iulia
Website: http://www.aerotransilvania.ro/
Telefon: 0258 819853
Email: aerotransilvania@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Flixbus

Adresa: Alba Iulia (adresa nespecificata)
Website: https://www.flixbus.ro
Telefon: 0376 300 111
Email: service@flixbus.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/FlixBusROU/


Lineway Travel

Adresa: Alba Iulia (adresa nespecificata)
Website: https://www.lineway.ro/
Telefon: 0374 048 490
Email: info@lineway.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/linewaytravel/

Latino Expres

Adresa: Aleea Ghiocelului, nr. 2, Beclean, jud. Bistrita-Nasaud
Website: https://www.latinoexpres.ro
Telefon: 0263701919
Email: latinoexpres@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/latinoexpres.ro/


Matei Unitrans

Adresa: Str. Grigore Pletosu, nr. 1, Bistrita, jud. Bistrita
Website: http://mateiunitrans.ro
Telefon: 0263 233 140
Email: office@mateiunitrans.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/sigartau.mateimarcel/


Luna Tour

Adresa: Cristestii Ciceului, nr. 136, jud. Bistrita-Nasaud
Website: http://www.lunatour.ro/
Telefon: 0363 566 933
Email: mirlunatour@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/lunatour.ro


 

Indicatii pentru alegerea serviciului de transport Alba Iulia – aeroport Budapesta sau Budapesta – Alba Iulia

 • Alegeti o companie cu care sunteti deja familiarizat. Daca nu aveti experienta cu nici o companie, verificati pe Internet recenziile a diverse firme.
 • Alegeti o companie care are un sistem de rezervare online, astfel incat puteti sa va rezervati calatoria oricand si de oriunde. Inainte sa va rezervati calatoria online, nu uitati sa cititi parerile clientilor companiei.
 • Mergeti cu o companie de transport Alba Iulia Budapesta care utilizeaza tehnologii moderne precum navigatie corespunzatoare si sistem de informare despre trafic.
 • Incercati sa aflati date despre calitatea masinilor folosite de compania de transport persoane. Posibilitatea de a alege vehicule cu diferite optiuni de lux pentru o calatorie mai confortabila este un semn bun despre compania respectiva.
 • O firma serioasa va va oferi informatii pentru identificarea masinii, precum si numarul de telefon al soferului pentru a-l putea contacta daca cumva intarzie sau nu gaseste adresa.

La ce sa va asteptati de la o firma serioasa de transfer Alba Iulia Budapesta?

 • Soferi profesionisti: Companiile serioase angajeaza doar soferi educati si experimentati. Soferii lor vor sti toate rutele foarte bine, de asemenea vor sti ce rute pot fi folosite pentru a evita traficul de ora de varf si drumurile proaste. Poluarea si traficul sunt probleme mari pe care le intampina toti in timpul calatoritului, dar acesti soferi vor alege rutele cele mai scurte pentru a ajunge la destinatie la timp. De asemenea, este de asteptat ca acestia sa se comporte civilizat si sa isi ajute clientii cu bagajele.
 • Serviciu personalizat: O companie care se respecta va incerca mereu sa dezvolte relatii de afaceri pe termen lung cu clientii lor, de aceea va oferi posibilitatea unor servicii personalizate.

Greseli facute cand vine vorba de servicii de transport aeroport Budapesta Alba Iulia

 • Nu ati facut rezervarea in avans: Daca nu faceti o rezervare in avans, puteti avea tot felul de surprize neplacute. E posibil sa nu mai gasiti locuri, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in ziua respectiva, si sa trebuiasca sa va cazati undeva pana a doua zi. Sa nu uitam si de bagajele pe care va trebui sa le carati dupa dumneavoastra…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Alba Iulia Budapesta: Inaintea rezervarii online, incercati sa cautati cateva informatii despre companie, pentru ca apoi sa luati o decizie informata. Asigurati-va ca va rezervati loc la o companie de transport persoane care este cunoscuta pentru profesionalism. Nu vreti sa aveti parte de probleme in ultima parte a calatoriei dumneavoastra, cand sunteti deja obosit si epuizat.

Evitati greselile in alegerea serviciilor de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Alba Iulia pentru a va bucura de o calatorie in siguranta, fara stres, si confortabila!

Etichete pagina: transport Budapesta.