Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Baia Mare la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugam sa va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme transport Budapesta Baia Mare

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Traian, nr. 21, Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Closca, nr. 60, Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Horea, nr. 1, Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Recomandari pentru gasirea unui serviciu de transport Baia Mare – aeroport Budapesta sau Budapesta – Baia Mare

 • Orientati-va spre o firma cu care aveti deja experienta. In cazul in care nu aveti experienta cu nici o companie, puteti verifica in online review-urile a diverse firme, postate de fosti clienti.
 • Selectati un serviciu care are un sistem de facut rezervari pe Internet, ceea ce v-ar permite sa va rezervati transportul in orice zi si din orice locatie cu Internet. Inainte sa va rezervati calatoria online, e recomandat sa cititi opiniile fostilor clienti ai societatii.
 • Folositi o companie de transport Baia Mare Budapesta care utilizeaza tehnologii moderne, ca de exemplu navigatie corespunzatoare si sistem de informare in legatura cu traficul.
 • Incercati sa aflati date in legatura cu starea tehnica a automobilelor folosite de compania de transport persoane. Optiunea de a alege un autovehicul cu variate optiuni de lux care sa faca calatoria mai comoda este un indicator bun despre compania respectiva.
 • O firma profesionista va va pune la dispozitie date pentru a putea identifica masina, incluzand numarul de telefon al soferului ca sa il puteti contacta daca se intampla sa intarzie sau nu gaseste adresa dvs.
Ce asteptari sa aveti de la o companie serioasa de transfer Baia Mare Budapesta?
 • Soferi profesionisti: O firma serioasa angajeaza numai soferi educati si cu experienta. Acestia vor fi familiarizati cu toate rutele foarte bine, si in plus vor decide ce rute sunt potrivite pentru a evita traficul de ora de varf si traseele de proasta calitate. Poluarea si traficul sunt situatii nedorite cu care se confrunta oricine pe parcursul unei calatorii, insa acesti soferi vor alege caile cele mai scurte pentru a sosi la destinatie in timp util. De asemenea, este de asteptat ca acestia sa se comporte civilizat si sa isi ajute clientii la bagaje.
 • Serviciu personalizat: O companie care vrea sa creasca va incerca tot timpul sa dezvolte relatii de business pe termen indelungat cu clientii lor, si in acest scop va face posibile servicii care se pot personaliza.
La ce sa aveti grija cand angajati servicii de transport aeroport Budapesta Baia Mare
 • Nu ati facut rezervarea in avans: Daca nu efectuati o rezervare in avans, puteti avea tot felul de surprize incomode. S-ar putea sa nu mai gasiti locuri, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in ziua respectiva, si sa trebuiasca sa va cazati undeva pana in ziua urmatoare. In plus, trebuie avut grija si de bagajele pe care trebuie sa le carati cu Dvs…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Baia Mare Budapesta aeroport: Inaintea rezervarii online, va recomandam sa aflati cateva informatii despre firme, pentru ca apoi sa luati o decizie pertinenta. Fi-ti sigur ca ati rezervat loc la un serviciu de transport persoane care este apreciata de clienti. In mod sigur, nu vreti sa intalniti de incidente in partea finala a drumului D-voastra, cand sunteti deja foarte obosit.

Evitati erorile cand vine vorba de un serviciu de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Baia Mare pentru a va bucura de o calatorie in siguranta, relaxanta, si placuta!