Pagina vizitata de 179 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Brasov la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Firmele din Brasov care efectueaza transport de persoane la Budapesta ofera de obicei transport cu autocar, microbuz, sau autoturisme.

Transfer Brasov – Budapesta aeroport – Lista cu firme
Transmarian

Adresa: PECO OMV-GARA C.F.R
Website: https://ro.transmarian.ro/
Telefon: 0751.202-216
Email: office [at] transmarian.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Transmarian/


XXL Tours

Adresa: Autogara Internationala Bartolomeu (Autogara 4 Brasov)
Website: https://xxltours.ro/
Telefon: 0744.317-510
Email: office [a] xxltours.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/xxltours/


Erick Trans

Adresa: PECO OMV-GARA C.F.R
Website: http://cursegalati-timisoara-arad.ro/
Telefon: 0742.683-012
Email: office a[at] cursegalati-timisoara-arad.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Erick-08-ERK-TRANS-SRL-D-195997920838058/


 

Indicatii pentru alegerea serviciului de transport Brasov Budapesta sau Budapesta – Brasov

 • Alegeti o companie cu care sunteti deja familiarizat. Daca nu aveti experienta cu nici o companie, verificati pe Internet recenziile a diverse firme.
 • Alegeti o companie care are un sistem de rezervare online, astfel incat puteti sa va rezervati calatoria oricand si de oriunde. Inainte sa va rezervati calatoria online, nu uitati sa cititi parerile clientilor companiei.
 • Mergeti cu o companie care utilizeaza tehnologii moderne precum navigatie corespunzatoare si sistem de informare despre trafic.
 • Incercati sa aflati date despre calitatea masinilor folosite de compania de transport persoane. Posibilitatea de a alege vehicule cu diferite optiuni de lux pentru o calatorie mai confortabila este un semn bun despre compania respectiva.
 • O firma serioasa va va oferi informatii pentru identificarea masinii, precum si numarul de telefon al soferului pentru a-l putea contacta daca cumva intarzie sau nu gaseste adresa.

La ce sa va asteptati de la o firma serioasa de transport Brasov Budapesta?

 • Soferi profesionisti: Companiile serioase angajeaza doar soferi educati si experimentati. Soferii lor vor sti toate rutele foarte bine, de asemenea vor sti ce rute pot fi folosite pentru a evita traficul de ora de varf si drumurile proaste. Poluarea si traficul sunt probleme mari pe care le intampina toti in timpul calatoritului, dar acesti soferi vor alege rutele cele mai scurte pentru a ajunge la destinatie la timp. De asemenea, este de asteptat ca acestia sa se comporte civilizat si sa isi ajute clientii cu bagajele.
 • Serviciu personalizat: O companie care se respecta va incerca mereu sa dezvolte relatii de afaceri pe termen lung cu clientii lor, de aceea va oferi posibilitatea unor servicii personalizate.

Greseli facute cand vine vorba de servicii de transport aeroport Budapesta Brasov

 • Nu ati facut rezervarea in avans: Daca nu faceti o rezervare in avans, puteti avea tot felul de surprize neplacute. E posibil sa nu mai gasiti locuri, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in ziua respectiva, si sa trebuiasca sa va cazati undeva pana a doua zi. Sa nu uitam si de bagajele pe care va trebui sa le carati dupa dumneavoastra…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios: Inaintea rezervarii online, incercati sa cautati cateva informatii despre companie, pentru ca apoi sa luati o decizie informata. Asigurati-va ca va rezervati loc la o companie de transport persoane care este cunoscuta pentru profesionalism. Nu vreti sa aveti parte de probleme in ultima parte a calatoriei dumneavoastra, cand sunteti deja obosit si epuizat.

Evitati greselile in alegerea serviciilor de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Brasov pentru a va bucura de o calatorie in siguranta, fara stres, si confortabila!

Etichete pagina: transport Budapesta.