Pagina vizitata de 281 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Cluj Napoca la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Transfer Cluj Napoca – Budapesta aeroport – Lista cu firme
President Tour

Adresa: Str. David Ferenc, nr. 10, Cluj-Napoca
Website: http://presidenttour.ro/
Telefon: 0264 437 744
Email: office@presidenttour.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/transferpasageri


Kameleon

Adresa: Str. Emil Petrovici, nr. 16, Cluj-Napoca
Website: https://www.kameleontrans.ro/index.php/ro/curse-ro
Telefon: 0264 599 182
Email: office@kameleon.ro
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/KameleonTotal


Huben

Adresa: Str. Gospodarilor, nr. 14, Cluj-Napoca
Website: http://www.huben.ro/
Telefon: 0264 437 855
Email: office@huben.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Huben2000/

Servicii de transport Cluj Budapesta – 8 sfaturi pentru a economisi timp si bani

Din fericire pentru orice calator, pe piata exista servicii de transport private care au menirea sa va usureze viata. Cand vine vorba de calatorii, si de a vedea lumea, probabil unul dintre cele mai rele locuri in care sa fii blocat este un autobuz aglomerat, sau asteptarea la aeroport pentru o plimbare. Acesta este motivul pentru care exista acum atat de multe servicii de transport privat Cluj Napoca Budapesta care sa va ridice la o ora programata, cu un vehicul de lux, si sa va conduca direct la destinatie, cu cat mai putine opriri si cat mai rapid. In continuare va prezentam 8 sfaturi menite sa va ajute sa economisiti atat timp, cat si bani:

 1. Rezervati mai devreme – Cu cat va rezervati mai devreme calatoria, cu atat este mai probabil sa obtineti o afacere mai buna. Daca asteptati pana in ultima secunda, veti avea la dispozitie o selectie mai limitata de optiuni.
 2. Planificati cu atentie – Daca efectuati o calatorie noua in teritoriu necunoscut, consultati furnizorul dvs. de transport Budapesta Cluj Napoca pentru a stabili cat timp veti avea nevoie pentru transport. Autobuzele si taxiurile adauga adesea timp suplimentar la durata calatoriei, deoarece preiau mai multe persoane si fac opriri suplimentare, dar puteti economisi un pic de timp.
 3. Fiti specific – Confortul si comoditatea transportului privat functioneaza intr-adevar numai daca primiti un vehicul care se potriveste nevoilor Dvs. Cand efectuati rezervarea, fiti specific cu spatiul de care aveti nevoie, precum si numarul de pasageri care vor fi transportati – atat adulti cat si copii.
 4. Rezervati la pachet – Exista o multime de modalitati de a economisi timp si bani cand faceti rezervarile de transport privat in aceste zile. De exemplu, daca alegeti sa achizitionati transportul la aeroport la un loc cu cazarea la hotel si transportul cu avionul, puteti economisi o multime de bani. In plus, multe site-uri de calatorie ofera deja pachete in care sunt incluse toate acestea.
 5. Folositi un serviciu cu pret fix – Una dintre cele mai bune metode de a economisi bani cu serviciul de transport Cluj Budapesta este sa negociati taxele inainte. Aceasta inseamna ca puteti evita orice taxe neasteptate din cauza timpului petrecut stand in trafic, ocoluri pentru constructie sau alte evenimente neobisnuite. Orice serviciu care taxeaza la contor are posibilitatea de a adauga taxe pe masura ce mergeti.
 6. Nu calatoriti in perioade de varf – Evident, unele perioade ale anului sunt mai aglomerate decat altele, iar unele zile ale saptamanii sunt si mai aglomerate. Incercati sa va planificati calatoria in afara orelor de varf, astfel incat sa aveti mai multa flexibilitate si oferte mai bune.
 7. Evitati serviciile extra – Nu este neobisnuit sa vedeti o serie intreaga de servicii disponibile la momentul efectuarii rezervarii. Fie ca este vorba de o sticla de vin sau de asigurare optionala, aceste taxe pot creste rapid costul calatoriei.
 8. Cereti curse speciale – Transportul privat de la aeroport la hotel si inapoi este comun, dar multe persoane nu isi dau seama ca pot beneficia si de transport la cina sau evenimente speciale la costuri reduse. Daca va indreptati catre o zona cu trafic ridicat, transportul privat va poate duce adesea chiar pana la usa din fata.

Serviciile de transport Budapesta Cluj Napoca sunt mai aglomerate ca niciodata, incercand sa stea la curent cu cererea. Acestea de mai sus au fost doar 8 modalitati prin care puteti profita la maxim de calatorie, si puteti economisi timp si bani in acelasi timp.

Etichete pagina: transport Budapesta.