Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Cluj Napoca la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugams a va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Cluj si invers

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. David Ferenc, nr. 10, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Emil Petrovici, nr. 16, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gospodarilor, nr. 14, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Indicatii pentru alegerea unei firme de transport Cluj Napoca – aeroport Budapesta sau Budapesta – Cluj Napoca

 • Orientati-va spre un serviciu cu care sunteti deja familiarizat. In cazul in care nu aveti experiente anterioare cu nici o firma, verificati in online review-urile a diverse firme, redactate de fosti clienti.
 • Alegeti o firma care ofera un sistem de creat rezervari pe Internet, ceea ce va ofera oportunitatea sa va rezervati calatoria in orice moment si din orice loc. Inainte sa faceti rezervare, amintiti-va sa cititi parerile fostilor clienti ai companiei.
 • Apelati la un serviciu de transport Cluj Napoca Budapesta care are acces la tehnologii de ultima ora, cum ar fi navigatie corespunzatoare si sistem de informare despre probleme de trafic.
 • Incercati sa aflati date utile despre starea autovehiculelor folosite de firma de transport persoane. Optiunea de a alege un autovehicul cu variate optiuni de lux care sa faca calatoria mai confortabila este un semn excelent despre compania respectiva.
 • O companie care se respecta va va oferi date pentru identificarea masinii, precum si numarul de telefon al soferului ca sa il puteti suna in caz ca intarzie sau nu poate gasi adresa dvs.
Ce asteptari sa aveti de la o firma serioasa de transfer Cluj Napoca Budapesta?
 • Soferi profesionisti: O companie serioasa angajeaza doar soferi educati corespunzator si experimentati. Soferii lor vor fi familiarizati cu toate drumurile foarte bine, de asemenea vor sti ce rute pot fi folosite pentru a evita problemele de trafic si traseele pline de denivelari. Poluarea si traficul sunt probleme mari pe care le intalneste toata lumea atunci cand se calatoreste, insa acesti profesionisti in sofat vor gasi caile cele mai rapide pentru a sosi la destinatie in timp util. De asemenea, este de asteptat ca acestia sa aibe un comportament civilizat si sa isi ajute clientii cand vine vorba de bagaje.
 • Servicii personalizate: O companie care se respecta va intentiona mereu sa intretina relatii de business pe termen lung cu clientii lor, si in acest scop vor oferi oportunitatea unor servicii persoanlizate dupa caz.
La ce sa aveti grija cand angajati o companie de transport aeroport Budapesta Cluj Napoca
 • Nu ati creat rezervarea din timp: In cazul in care nu efectuati o rezervare din timp, e posibil sa aveti o multime de surprize inconfortabile. E posibil sa nu mai gasiti locuri in masina, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in ziua respectiva, si sa fie nevoie sa va cazati undeva pana in ziua urmatoare. Totodata, trebuie gestionate si bagajele pe care va trebui sa le carati dupa D-voastra…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Cluj Napoca Budapesta aeroport: Inaintea rezervarii online, incercati sa cautati unele informatii despre serviciu, pentru ca apoi sa luati o decizie informata. Asigurati-va ca va rezervati locuri la o firma de transport persoane care este cunoscuta pentru profesionalism. Nu vreti sa intalniti de incidente in ultima etapa a traseului Dvs, cand sunteti deja foarte obosit.

Evitati erorile cand vine vorba de un serviciu de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Cluj Napoca pentru a va bucura de o calatorie in siguranta, fara stres, si comoda!