Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Cluj Napoca la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugams a va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Cluj si invers

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. David Ferenc, nr. 10, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Emil Petrovici, nr. 16, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gospodarilor, nr. 14, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Recomandari pentru selectia unui serviciu de transport Cluj Napoca – aeroport Budapesta sau Budapesta – Cluj Napoca

 • Orientati-va spre o companie cu care aveti deja experienta. Daca se intampla sa nu aveti experiente anterioare cu nici o companie, puteti verifica pe Internet opiniile despre diverse firme, redactate de fosti clienti.
 • Alegeti o firma care pune la dispozitie un sistem de rezervare pe Internet, ceea ce v-ar permite sa va rezervati calatoria in orice moment si de oriunde. Inainte sa alegeti aceasta firma, amintiti-va sa cititi opiniile fostilor clienti ai companiei.
 • Mergeti cu o companie de transport Cluj Napoca Budapesta care are acces la tehnologii moderne, cum ar fi navigatie corespunzatoare si sistem de informare despre probleme de trafic.
 • E indicat sa aflati date utile despre starea tehnica a autovehiculelor folosite de firma de transport persoane. Optiunea de a alege un vehicul cu diverse optiuni de lux care sa faca calatoria mai comoda este un semn bun despre compania respectiva.
 • O firma profesionista va va oferi date pentru a identifica cu usurinta autovehiculul, inclusiv numarul de telefon al soferului ca sa il puteti suna daca se intampla sa intarzie sau nu poate gasi adresa.
Ce asteptari sa aveti de la un serviciu serios de transfer Cluj Napoca Budapesta?
 • Soferi profesionisti: Companiile serioase cauta sa angajeze numai soferi bine crescuti si experimentati. Acesti profesionisti vor fi familiarizati cu toate drumurile foarte bine, de asemenea vor decide ce rute sunt indicate pentru a evita problemele de trafic si traseele pline de denivelari. Poluarea si traficul sunt situatii nedorite pe care le intampina toata lumea atunci cand se calatoreste, dar acesti soferi vor gasi caile cele mai rapide pentru a sosi la destinatie in timpul necesar. Bineinteles, este de asteptat ca acestia sa se comporte civilizat si sa isi asiste clientii cu bagajele.
 • Serviciu personalizat: O firma care vrea sa creasca va intentiona intotdeauna sa dezvolte relatii de business pe termen indelungat cu clientii lor, de aceea va oferi posibilitatea unor servicii personalizate.
La ce sa aveti grija cand angajati o firma de transport aeroport Budapesta Cluj Napoca
 • Nu ati creat o rezervare in avans: Daca nu efectuati o rezervare in avans, puteti avea tot felul de surprize incomode. S-ar putea sa nu mai gasiti locuri, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in ziua aceea, si sa fie necesar sa va cazati undeva pana a doua zi. In plus, trebuie avut grija si de bagajele pe care va trebui sa le carati cu Dvs…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Cluj Napoca Budapesta aeroport: Inainte de a efectua o rezervare online, e indicat sa aflati un minim de informatii despre firme, pentru ca apoi sa luati o decizie pertinenta. Asigurati-va ca ati rezervat un loc la o companie de transport persoane care este cunoscuta pentru profesionalism. Nu vreti sa aveti parte de probleme in ultima parte a traseului dumneavoastra, cand apare oboseala si epuizarea.

Asadar evitati neatentiile cand vine vorba de un serviciu de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Cluj Napoca pentru a va bucura de o calatorie fara probleme, relaxanta, si comoda!