Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Cluj Napoca la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Transfer Cluj Napoca – Budapesta aeroport – Lista cu firme
President Tour

Adresa: Str. David Ferenc, nr. 10, Cluj-Napoca
Website: http://presidenttour.ro/
Telefon: 0264 437 744
Email: office@presidenttour.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/transferpasageri


Kameleon

Adresa: Str. Emil Petrovici, nr. 16, Cluj-Napoca
Website: http://www.kameleon.ro/
Telefon: 0264 599 182
Email: office@kameleon.ro
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/KameleonTotal


Huben

Adresa: Str. Gospodarilor, nr. 14, Cluj-Napoca
Website: http://www.huben.ro/
Telefon: 0264 437 855
Email: office@huben.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Huben2000/

Sova Impex

Adresa: Str. Alexandru Vlahuta, nr. 18/11, Gherla
Website: http://sovaimpex.ro/
Telefon: 0744 476 297
Email: sova.impex@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Alfa Tours

Adresa: Str. Tasnad, nr. 20, Cluj-Napoca
Website: https://www.alfatours.ro
Telefon: 0364 730 194
Email: contact@alfatours.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/alfatours.cluj/


Vatysall

Adresa: Cluj-Napoca (adresa nespecificata)
Website: http://www.vatysall.ro/
Telefon: 0264 228 201
Email: office@vatysall.ro
Pagina de Facebook:


Indicatii pentru alegerea serviciului de transport Cluj Napoca – aeroport Budapesta

 • Alegeti o companie cu care sunteti deja familiarizat. Daca nu aveti experienta cu nici o companie, verificati pe Internet recenziile a diverse firme.
 • Alegeti o companie care are un sistem de rezervare online, astfel incat puteti sa va rezervati calatoria oricand si de oriunde. Inainte sa va rezervati calatoria online, nu uitati sa cititi parerile clientilor companiei.
 • Mergeti cu o companie care utilizeaza tehnologii moderne precum navigatie corespunzatoare si sistem de informare despre trafic.
 • Incercati sa aflati date despre calitatea masinilor folosite de compania de transport persoane. Posibilitatea de a alege vehicule cu diferite optiuni de lux pentru o calatorie mai confortabila este un semn bun despre compania respectiva.
 • O firma serioasa va va oferi informatii pentru identificarea masinii, precum si numarul de telefon al soferului pentru a-l putea contacta daca cumva intarzie sau nu gaseste adresa.

La ce sa va asteptati de la o firma serioasa de transfer Cluj Napoca Budapesta?

 • Soferi profesionisti: Companiile serioase angajeaza doar soferi educati si experimentati. Soferii lor vor sti toate rutele foarte bine, de asemenea vor sti ce rute pot fi folosite pentru a evita traficul de ora de varf si drumurile proaste. Poluarea si traficul sunt probleme mari pe care le intampina toti in timpul calatoritului, dar acesti soferi vor alege rutele cele mai scurte pentru a ajunge la destinatie la timp. De asemenea, este de asteptat ca acestia sa se comporte civilizat sis a isi ajute clientii cu bagajele.
 • Serviciu personalizat: O companie care se respecta va incerca mereu sa dezvolte relatii de afaceri pe termen lung cu clientii lor, de aceea va oferi posibilitatea unor servicii personalizate.

Greseli facute cand vine vorba de servicii de transport aeroport Budapesta Cluj Napoca

 • Nu ati facut rezervarea in avans: Daca nu faceti o rezervare in avans, puteti avea tot felul de surprize neplacute. E posibil sa nu mai gasiti locuri, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in ziua respectiva, si sa trebuiasca sa va cazati undeva pana a doua zi. Sa nu uitam si de bagajele pe care va trebui sa le carati dupa dumneavoastra…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios: Inaintea rezervarii online, incercati sa cautati cateva informatii despre companie, pentru ca apoi sa luati o decizie informata. Asigurati-va ca va rezervati loc la o companie de transport persoane care este cunoscuta pentru profesionalism. Nu vreti sa aveti parte de probleme in ultima parte a calatoriei dumneavoastra, cand sunteti deja obosit si epuizat.

Evitati greselile in alegerea serviciilor de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Cluj Napoca pentru a va bucura de o calatorie in siguranta, fara stres, si confortabila!