Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Cluj Napoca la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugams a va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Cluj si invers

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. David Ferenc, nr. 10, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Emil Petrovici, nr. 16, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gospodarilor, nr. 14, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Recomandari pentru alegerea unei firme de transport Cluj Napoca – aeroport Budapesta sau Budapesta – Cluj Napoca

 • Alegeti o firma cu care aveti deja experienta. Daca se intampla sa nu aveti experiente anterioare cu nici un serviciu, puteti verifica pe Internet review-urile a diverse firme, redactate de fosti clienti.
 • Orientati-va spre un serviciu care pune la dispozitie un sistem de rezervare online, ceea ce va ofera oportunitatea sa va rezervati calatoria in orice moment si din orice locatie cu Internet. Inainte sa alegeti aceasta firma, amintiti-va sa cititi parerile fostilor clienti ai companiei.
 • Apelati la o companie de transport Cluj Napoca Budapesta care are acces la tehnologii moderne, ca de exemplu navigatie corespunzatoare si sistem de informare despre probleme de trafic.
 • Faceti demersuri sa aflati date despre starea tehnica a automobilelor folosite de serviciul de transport persoane. Posibilitatea de a alege un vehicul cu diferite optiuni de lux care sa faca calatoria mai comoda este un indicator grozav despre firma respectiva.
 • O companie care se respecta va va pune la dispozitie informatii pentru a identifica cu usurinta autovehiculul, precum si telefonul soferului pentru a-l putea contacta in caz ca intarzie sau nu poate gasi adresa dvs.
La ce sa va asteptati de la o companie serioasa de transfer Cluj Napoca Budapesta?
 • Soferi profesionisti: O companie serioasa cauta sa angajeze numai soferi bine crescuti si experimentati. Soferii lor vor sti toate drumurile foarte bine, de asemenea vor decide ce rute pot fi folosite pentru a evita problemele de trafic si strazile de proasta calitate. Poluarea si traficul sunt situatii nedorite pe care le intampina oricine in timpul calatoritului, insa acesti profesionisti in sofat vor gasi traseele cele mai scurte pentru a ajunge la destinatie la timp. Bineinteles, este normal ca acestia sa fie civilizati si sa isi sprijine clientii la bagaje.
 • Serviciu personalizat: O firma care vrea mai mult business va intentiona tot timpul sa cultive relatii de business pe termen indelungat cu clientii lor, si pentru acest fapt vor oferi oportunitatea unor servicii care se pot personaliza.
Greseli facute cand angajati o firma de transport aeroport Budapesta Cluj Napoca
 • Nu ati creat rezervarile in avans: In cazul in care nu realizati o rezervare in avans, puteti avea tot felul de surprize incomode. E posibil sa nu mai gasiti locuri, sa nu mai fie disponibil nici un serviciu de transport disponibil in ziua aceea, si sa fie nevoie sa cautati pensiune pana a doua zi. Sa nu uitam si de bagajele pe care trebuie sa le carati cu dumneavoastra…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Cluj Napoca Budapesta aeroport: Inaintea rezervarii online, e indicat sa gasiti unele informatii despre companie, pentru ca apoi sa luati o decizie informata. Asigurati-va ca ati rezervat loc la un serviciu de transport persoane care este apreciata de clienti. Nu vreti sa intalniti de incidente in ultima etapa a calatoriei dumneavoastra, cand sunteti deja foarte obosit.

Asadar evitati neatentiile cand vine vorba de un serviciu de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Cluj Napoca pentru a va bucura de o calatorie fara probleme, relaxanta, si confortabila!