Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Dej la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugam sa va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Dej si invers

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Cinema ARTA,Dej

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Benzinaria OMV (iesire spre Cluj), Dej

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Dej

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Recomandari pentru alegerea unui serviciu de transport Dej – aeroport Budapesta sau Budapesta – Dej

 • Alegeti o companie cu care sunteti deja familiarizat. Daca nu aveti experiente anterioare cu nici o firma, verificati pe web review-urile a diverse firme, postate de fosti clienti.
 • Selectati o firma care ofera un sistem de creat rezervari online, ceea ce va ofera oportunitatea sa va rezervati un loc in orice moment si din orice locatie cu Internet. Inainte sa faceti rezervare, e recomandat sa cititi parerile clientilor societatii.
 • Apelati la un serviciu de transport Dej Budapesta care are acces la tehnologii de ultima ora, cum ar fi navigatie corespunzatoare si sistem de informare despre probleme de trafic.
 • Incercati sa culegeti date utile in legatura cu calitatea automobilelor folosite de compania de transport persoane. Optiunea de a alege un vehicul cu diverse optiuni de lux pentru o calatorie mai placuta este un indicator bun despre compania respectiva.
 • O firma care se respecta va va pune la dispozitie date pentru a identifica cu usurinta autovehiculul, precum si telefonul soferului ca sa il puteti contacta daca cumva intarzie sau nu poate gasi adresa.
Ce asteptari sa aveti de la o firma serioasa de transfer Dej Budapesta?
 • Soferi profesionisti: O companie serioasa urmareste sa angajeze numai soferi bine crescuti si cu experienta necesara. Acesti profesionisti vor cunoaste toate drumurile foarte bine, de asemenea vor sti ce rute sunt potrivite pentru a evita traficul de ora de varf si traseele de proasta calitate. Poluarea si traficul sunt aspecte neplacute pe care le intampina toata lumea pe parcursul unei calatorii, dar acesti soferi vor alege traseele cele mai convenabile pentru a sosi la destinatie in timp util. De asemenea, este normal ca acestia sa aibe un comportament civilizat si sa isi asiste clientii cand vine vorba de bagaje.
 • Servicii personalizate dupa nevoie: O firma care vrea mai mult business isi va propune tot timpul sa cultive relatii de afaceri pe termen indelungat cu clientela lor, si pentru acest fapt vor oferi oportunitatea unor servicii personalizate.
La ce sa fiti atent cand vine vorba de o companie de transport aeroport Budapesta Dej
 • Nu ati creat rezervarile din timp: In situatia in care nu efectuati o rezervare din timp, puteti avea diverse surprize incomode. Poate nu mai gasiti locuri disponibile, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in ziua respectiva, si sa trebuiasca sa cautati o cazare pana a doua zi. In plus, trebuie avut grija si de bagajele pe care va trebui sa le deplasati dupa Dvs…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Dej Budapesta aeroport: Inaintea rezervarii online, e indicat sa cautati cateva informatii despre firme, pentru ca apoi sa luati o decizie informata. Asigurati-va ca veti rezerva loc la o firma de transport persoane care are reputatie buna. In mod sigur, nu vreti sa intalniti de situatii in ultima etapa a calatoriei Dvs, cand sunteti deja obosit si epuizat.

Evitati greselile in alegerea serviciilor de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Dej pentru a avea parte de o calatorie fara probleme, relaxanta, si placuta!