Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Oradea la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugam sa va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Oradea

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Clujului, nr. 294, Oradea

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Republicii, nr. 73, Oradea

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Dunarea, nr. 27, Oradea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Sugestii pentru selectia unui serviciu de transport Oradea – aeroport Budapesta sau Budapesta – Oradea

 • Selectati un serviciu cu care aveti deja experienta. Daca se intampla sa nu aveti experienta anterioara cu nici o firma, aveti optiunea de a verifica in online opiniile despre diverse firme, redactate de fosti clienti.
 • Orientati-va spre un serviciu care pune la dispozitie un sistem de rezervare online, ceea ce v-ar permite sa va rezervati calatoria in orice moment si de oriunde. Inainte sa faceti rezervare, e recomandat sa cititi recenziile clientilor companiei.
 • Mergeti cu o firma de transport Oradea Budapesta care foloseste tehnologii de ultima ora, precum navigatie corespunzatoare si sistem de informare in legatura cu traficul.
 • E indicat sa culegeti informatii in legatura cu starea tehnica a autovehiculelor folosite de serviciul de transport persoane. Optiunea de a alege un vehicul cu diverse optiuni de lux care sa faca calatoria mai confortabila este un semn grozav despre firma respectiva.
 • O companie care se respecta va va trimite date pentru a putea identifica masina, precum si telefonul soferului ca sa il puteti contacta daca se intampla sa intarzie sau nu poate gasi adresa de unde sa va preia.
La ce sa va asteptati de la o companie serioasa de transfer Oradea Budapesta?
 • Soferi profesionisti: Companiile serioase angajeaza numai soferi bine crescuti si cu experienta. Soferii lor vor fi familiarizati cu toate traseele foarte bine, si in plus vor decide ce rute sunt potrivite pentru a evita traficul de ora de varf si drumurile proaste. Poluarea si traficul sunt aspecte neplacute pe care le intalneste oricine in timpul calatoritului, dar acesti profesionisti in sofat vor selecta rutele cele mai convenabile pentru a ajunge la destinatie la timp. Bineinteles, este de asteptat ca acestia sa se comporte civilizat si sa isi ajute clientii cand vine vorba de bagaje.
 • Serviciu personalizat: O firma care vrea sa creasca isi va propune mereu sa intretina relatii de business pe termen indelungat cu clientela lor, si in acest scop vor oferi oportunitatea unor servicii personalizate.
La ce sa fiti atent cand apelati la o companie de transport aeroport Budapesta Oradea
 • Nu ati realizat rezervarea in avans: In situatia in care nu realizati o rezervare in avans, s-ar putea sa intalniti diverse surprize inconfortabile. E posibil sa nu mai gasiti locuri disponibile, sa nu mai fie disponibil nici un serviciu de transport disponibil in acea zi, si sa fie nevoie sa cautati pensiune pana in ziua urmatoare. Totodata, trebuie gestionate si bagajele pe care va trebui sa le deplasati cu Dvs…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Oradea Budapesta: Inaintea rezervarii online, e indicat sa aflati un minim de informatii despre companie, pentru a fi capabil sa luati o decizie pertinenta. Asigurati-va ca va rezervati loc la o companie de transport persoane care este cunoscuta pentru profesionalism. Probabil nu va doriti sa intalniti de situatii in ultima etapa a drumului D-voastra, cand sunteti deja foarte obosit.

Evitati erorile cand alegeti un serviciu de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Oradea pentru a va bucura de o calatorie fara probleme, relaxanta, si comoda!