Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Satu Mare la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugam sa va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Satu Mare si invers

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Horea, nr. 1, Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Chendi, nr. 106, Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Sugestii pentru gasirea unui serviciu de transport Satu Mare – aeroport Budapesta sau Budapesta – Satu Mare

 • Selectati un serviciu cu care sunteti deja familiarizat. Daca se intampla sa nu aveti experiente anterioare cu nici o companie, verificati pe Internet recenziile a diverse firme, redactate de fosti clienti.
 • Orientati-va spre o companie care ofera un sistem de facut rezervari online, ceea ce v-ar permite sa va rezervati un loc oricand si de oriunde. Inainte sa alegeti aceasta firma, nu uitati sa cititi recenziile fostilor clienti ai companiei.
 • Folositi o companie de transport Satu Mare Budapesta care foloseste tehnologii moderne, ca de exemplu navigatie corespunzatoare si sistem de informare in legatura cu traficul.
 • E indicat sa aflati date utile in legatura cu starea tehnica a automobilelor folosite de compania de transport persoane. Posibilitatea de a alege vehicule cu diverse optiuni de lux care sa faca calatoria mai comoda este un indiciu bun despre compania respectiva.
 • O companie serioasa va va trimite informatii pentru identificarea masinii, inclusiv nr de telefon al soferului pentru a-l putea contacta in caz ca intarzie sau nu poate gasi adresa de unde sa va preia.
Ce asteptari sa aveti de la un serviciu serios de transfer Satu Mare Budapesta?
 • Soferi profesionisti: O companie serioasa cauta sa angajeze doar soferi educati si experimentati. Acesti profesionisti vor sti toate rutele foarte bine, de asemenea vor anticipa ce rute sunt indicate pentru a evita problemele de trafic si strazile proaste. Poluarea si traficul sunt situatii nedorite cu care se confrunta oricine pe parcursul unei calatorii, insa acesti experti in soferie vor selecta caile cele mai rapide pentru a sosi la destinatie in timp util. De asemenea, se asteapta ca acestia sa aibe un comportament civilizat si sa isi sprijine clientii cand vine vorba de bagaje.
 • Servicii personalizate: O firma care vrea sa creasca va incerca mereu sa intretina relatii de business pe termen lung cu clientela lor, si pentru acest fapt vor oferi oportunitatea unor servicii personalizate.
La ce sa fiti atent cand vine vorba de o firma de transport aeroport Budapesta Satu Mare
 • Nu ati realizat rezervarile in avans: In cazul in care nu realizati o rezervare in avans, puteti avea diverse surprize incomode. Poate nu mai gasiti locuri disponibile, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in ziua respectiva, si sa fie necesar sa cautati pensiune pana in ziua urmatoare. Sa nu uitam si de bagajele pe care trebuie sa le carati cu D-voastra…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Satu Mare Budapesta: Inainte de a efectua o rezervare online, incercati sa cautati un minim de informatii despre firme, pentru ca apoi sa luati o decizie pertinenta. Fi-ti sigur ca ati rezervat locuri la o firma de transport persoane care este cunoscuta pentru profesionalism. Probabil nu va doriti sa aveti parte de situatii in partea finala a traseului D-voastra, cand apare oboseala si epuizarea.

Evitati greselile in alegerea serviciilor de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Satu Mare pentru a avea parte de o calatorie in siguranta, lipsita de stres, si confortabila!