Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Satu Mare la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugam sa va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Satu Mare si invers

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Horea, nr. 1, Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Chendi, nr. 106, Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Indicatii pentru selectia unei firme de transport Satu Mare – aeroport Budapesta sau Budapesta – Satu Mare

 • Alegeti o firma cu care ati avut deja de-a face. In cazul in care nu aveti experienta cu nici o companie, aveti optiunea de a verifica pe Internet opiniile despre diverse firme, redactate de fosti clienti.
 • Alegeti o companie care are un sistem de rezervare online, ceea ce va ofera oportunitatea sa va rezervati calatoria in orice moment si din orice locatie cu Internet. Inainte sa alegeti aceasta firma, e recomandat sa cititi parerile fostilor clienti ai companiei.
 • Mergeti cu o firma de transport Satu Mare Budapesta care utilizeaza tehnologii moderne, ca de exemplu navigatie corespunzatoare si sistem de informare in legatura cu traficul.
 • Incercati sa aflati date utile in legatura cu calitatea autovehiculelor folosite de compania de transport persoane. Posibilitatea de a alege un vehicul cu diverse optiuni de lux care sa faca calatoria mai confortabila este un semn grozav despre compania respectiva.
 • O companie serioasa va va oferi informatii pentru a identifica cu usurinta autovehiculul, inclusiv numarul de telefon al soferului pentru a-l putea contacta in caz ca intarzie sau nu gaseste adresa.
Ce asteptari sa aveti de la un serviciu serios de transfer Satu Mare Budapesta?
 • Soferi profesionisti: Companiile serioase urmareste sa angajeze doar soferi bine crescuti si cu experienta necesara. Acesti profesionisti vor cunoaste toate drumurile foarte bine, si in plus vor decide ce rute pot fi folosite pentru a evita traficul aglomerat si traseele proaste. Poluarea si traficul sunt probleme mari cu care se confrunta orice persoana atunci cand se calatoreste, dar acesti soferi vor gasi caile cele mai convenabile pentru a ajunge la destinatie in timpul necesar. De asemenea, se asteapta ca acestia sa aibe un comportament civilizat si sa isi sprijine clientii la bagaje.
 • Servicii personalizate: O firma care se respecta va intentiona mereu sa cultive relatii de business pe termen indelungat cu clientela lor, si in acest scop va oferi posibilitatea unor servicii personalizate.
La ce sa fiti atent cand apelati la o firma de transport aeroport Budapesta Satu Mare
 • Nu ati realizat rezervarile in avans: In situatia in care nu realizati o rezervare din timp, e posibil sa aveti diverse surprize incomode. Poate nu mai gasiti locuri in masina, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in ziua aceea, si sa fie necesar sa va cazati undeva pana a doua zi. In plus, trebuie avut grija si de bagajele pe care va trebui sa le transportati dupa Dvs…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Satu Mare Budapesta: Inainte sa faceti o rezervare online, e indicat sa aflati un minim de informatii despre serviciu, pentru a fi capabil sa decideti informat. Asigurati-va ca va rezervati un loc la o firma de transport persoane care are reputatie buna. Probabil nu va doriti sa aveti parte de probleme in partea finala a calatoriei D-voastra, cand sunteti deja foarte obosit.

Asadar evitati neatentiile cand vine vorba de un serviciu de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Satu Mare pentru a va bucura de o calatorie in siguranta, lipsita de stres, si comoda!