Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Targu Mures la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugam sa va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Targu Mures si invers

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calarasilor, nr. 52/2, Targu Mures

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Piata Petafi Sandor, nr. 61, Targu Mures

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Nicolae Balcescu, nr. 36, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Indicatii pentru gasirea unei companii de transport Targu Mures – aeroport Budapesta sau Budapesta – Targu Mures

 • Alegeti un serviciu cu care sunteti deja familiarizat. Daca nu aveti experienta cu nici un serviciu, e recomandat sa verificati pe web recenziile a diverse firme, lasate de fosti clienti.
 • Orientati-va spre o companie care pune la dispozitie un sistem de creat rezervari online, ceea ce v-ar permite sa va rezervati transportul in orice moment si din orice loc. Inainte sa faceti rezervare, nu uitati sa cititi opiniile fostilor clienti ai companiei.
 • Mergeti cu un serviciu de transport Targu Mures Budapesta care utilizeaza tehnologii moderne, precum navigatie corespunzatoare si sistem de informare in legatura cu traficul.
 • Faceti demersuri sa aflati informatii despre starea tehnica a automobilelor folosite de firma de transport persoane. Optiunea de a alege vehicule cu diverse optiuni de lux pentru o calatorie mai comoda este un indicator excelent despre serviciul respectiv.
 • O firma serioasa va va oferi informatii pentru a putea identifica masina, incluzand numarul de telefon al soferului pentru a-l putea contacta daca cumva intarzie sau nu gaseste adresa.
La ce sa va asteptati de la un serviciu serios de transfer Targu Mures Budapesta?
 • Soferi profesionisti: O firma serioasa angajeaza numai soferi educati si experimentati. Soferii lor vor sti toate rutele foarte bine, si in plus vor anticipa ce rute sunt indicate pentru a evita problemele de trafic si drumurile proaste. Poluarea si traficul sunt aspecte neplacute pe care le intalneste orice persoana atunci cand se calatoreste, dar acesti experti in soferie vor alege rutele cele mai rapide pentru a ajunge la destinatie in timpul necesar. De asemenea, se asteapta ca acestia sa se comporte civilizat si sa isi sprijine clientii cand vine vorba de bagaje.
 • Servicii personalizate: Un serviciu care vrea mai mult business va intentiona tot timpul sa intretina relatii de afaceri pe termen indelungat cu clientela lor, de aceea va oferi posibilitatea unor servicii persoanlizate dupa caz.
La ce sa fiti atent cand vine vorba de servicii de transport aeroport Budapesta Targu Mures
 • Nu ati realizat rezervarea din timp: In cazul in care nu realizati o rezervare in avans, e posibil sa aveti diverse surprize incomode. E posibil sa nu mai gasiti locuri disponibile, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in ziua aceea, si sa trebuiasca sa cautati pensiune pana in ziua urmatoare. In plus, trebuie avut grija si de bagajele pe care e nevoie sa le transportati cu Dvs…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Targu Mures Budapesta: Inaintea rezervarii online, e indicat sa aflati cateva informatii despre firme, astfel incat sa luati o decizie pertinenta. Asigurati-va ca ati rezervat locuri la o firma de transport persoane care este cunoscuta pentru profesionalism. Nu vreti sa aveti parte de incidente in ultima parte a calatoriei Dvs, cand sunteti deja foarte obosit.

Asadar evitati neatentiile cand alegeti un serviciu de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Targu Mures pentru a avea parte de o calatorie sigura, lipsita de stres, si placuta!