Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Targu Mures la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugam sa va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Targu Mures si invers

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calarasilor, nr. 52/2, Targu Mures

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Piata Petafi Sandor, nr. 61, Targu Mures

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Nicolae Balcescu, nr. 36, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Indicatii pentru selectia unei firme de transport Targu Mures – aeroport Budapesta sau Budapesta – Targu Mures

 • Alegeti un serviciu cu care sunteti deja familiarizat. Daca se intampla sa nu aveti experienta anterioara cu nici un serviciu, e recomandat sa verificati pe Internet review-urile a diverse firme, postate de fosti clienti.
 • Orientati-va spre o companie care are un sistem de facut rezervari pe Internet, astfel incat puteti sa va rezervati un loc in orice zi si din orice locatie cu Internet. Inainte sa alegeti aceasta firma, nu uitati sa cititi parerile clientilor societatii.
 • Folositi o firma de transport Targu Mures Budapesta care utilizeaza tehnologii de ultima ora, ca de exemplu navigatie corespunzatoare si sistem de informare despre trafic.
 • Faceti demersuri sa aflati informatii in legatura cu calitatea automobilelor folosite de serviciul de transport persoane. Posibilitatea de a alege un vehicul cu variate optiuni de lux pentru o calatorie mai comoda este un semn grozav despre serviciul respectiv.
 • O companie care se respecta va va oferi date pentru identificarea masinii, precum si telefonul soferului ca sa il puteti contacta in caz ca intarzie sau nu nu reuseste sa gaseasca adresa dvs.
Ce asteptari sa aveti de la o firma serioasa de transfer Targu Mures Budapesta?
 • Soferi profesionisti: O firma serioasa urmareste sa angajeze doar soferi educati corespunzator si cu experienta necesara. Soferii lor vor cunoaste toate rutele foarte bine, si in plus vor sti ce rute sunt potrivite pentru a evita traficul aglomerat si drumurile proaste. Poluarea si traficul sunt aspecte neplacute cu care se confrunta toata lumea pe parcursul unei calatorii, insa acesti profesionisti in sofat vor alege caile cele mai convenabile pentru a sosi la destinatie in timpul necesar. Bineinteles, se asteapta ca acestia sa se comporte civilizat si sa isi ajute clientii cand vine vorba de bagaje.
 • Serviciu personalizat: Un serviciu care vrea sa creasca isi va propune intotdeauna sa dezvolte relatii de business pe termen lung cu clientela lor, si pentru acest fapt vor oferi oportunitatea unor servicii personalizate.
La ce sa fiti atent cand vine vorba de o companie de transport aeroport Budapesta Targu Mures
 • Nu ati facut rezervarea in avans: Daca nu faceti o rezervare in avans, puteti avea diverse surprize inconfortabile. Poate nu mai gasiti locuri in masina, sa nu mai fie disponibil nici un serviciu de transport disponibil in ziua aceea, si sa trebuiasca sa cautati o cazare pana in ziua urmatoare. Sa nu uitam si de bagajele pe care e nevoie sa le carati dupa D-voastra…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Targu Mures Budapesta: Inainte sa faceti o rezervare online, incercati sa cautati unele informatii despre serviciu, pentru ca apoi sa luati o decizie informata. Fi-ti sigur ca va rezervati locuri la un serviciu de transport persoane care este cunoscuta pentru profesionalism. Nu vreti sa aveti parte de probleme in partea finala a drumului Dvs, cand sunteti deja obosit si epuizat.

Asadar evitati neatentiile cand alegeti un serviciu de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Targu Mures pentru a avea parte de o calatorie fara probleme, lipsita de stres, si comoda!