Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Targu Mures la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugam sa va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Targu Mures si invers

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calarasilor, nr. 52/2, Targu Mures

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Piata Petafi Sandor, nr. 61, Targu Mures

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Nicolae Balcescu, nr. 36, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Indicatii pentru selectia unei companii de transport Targu Mures – aeroport Budapesta sau Budapesta – Targu Mures

 • Orientati-va spre o companie cu care sunteti deja familiarizat. Daca se intampla sa nu aveti experiente anterioare cu nici o companie, e recomandat sa verificati pe Internet recenziile a diverse firme, postate de fosti clienti.
 • Alegeti o companie care pune la dispozitie un sistem de creat rezervari pe Internet, ceea ce va ofera oportunitatea sa va rezervati transportul in orice moment si de oriunde. Inainte sa alegeti aceasta firma, nu uitati sa cititi opiniile fostilor clienti ai societatii.
 • Folositi o companie de transport Targu Mures Budapesta care are acces la tehnologii de ultima ora, cum ar fi navigatie corespunzatoare si sistem de informare despre probleme de trafic.
 • E indicat sa aflati date in legatura cu calitatea autovehiculelor folosite de firma de transport persoane. Posibilitatea de a alege vehicule cu diferite optiuni de lux care sa faca calatoria mai confortabila este un semn grozav despre serviciul respectiv.
 • O agentie serioasa va va oferi informatii pentru identificarea masinii, incluzand numarul de telefon al soferului ca sa il puteti suna daca se intampla sa intarzie sau nu gaseste adresa de unde sa va preia.
La ce sa va asteptati de la un serviciu serios de transfer Targu Mures Budapesta?
 • Soferi profesionisti: O companie serioasa angajeaza doar soferi educati corespunzator si cu experienta necesara. Acesti profesionisti vor sti toate rutele foarte bine, de asemenea vor anticipa ce rute sunt indicate pentru a evita problemele de trafic si strazile proaste. Poluarea si traficul sunt situatii nedorite pe care le intampina oricine atunci cand se calatoreste, insa acesti experti in soferie vor selecta caile cele mai scurte pentru a ajunge la destinatie in timpul necesar. Bineinteles, este de asteptat ca acestia sa se comporte civilizat si sa isi sprijine clientii cu bagajele.
 • Servicii personalizate: O companie care vrea mai mult business va incerca intotdeauna sa dezvolte relatii de business pe termen lung cu clientii lor, si pentru acest fapt vor oferi oportunitatea unor servicii care se pot personaliza.
La ce sa fiti atent cand apelati la o companie de transport aeroport Budapesta Targu Mures
 • Nu ati creat o rezervare in avans: In situatia in care nu efectuati o rezervare in avans, e posibil sa aveti o multime de surprize inconfortabile. E posibil sa nu mai gasiti locuri in masina, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in acea zi, si sa fie necesar sa va cazati undeva pana a doua zi. Sa nu uitam si de bagajele pe care trebuie sa le deplasati dupa Dvs…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Targu Mures Budapesta: Inainte sa faceti o rezervare online, e indicat sa cautati cateva informatii despre firme, pentru ca apoi sa luati o decizie pertinenta. Fi-ti sigur ca va rezervati un loc la un serviciu de transport persoane care are reputatie buna. In mod sigur, nu vreti sa aveti parte de incidente in partea finala a calatoriei D-voastra, cand apare oboseala si epuizarea.

Asadar evitati neatentiile cand alegeti un serviciu de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Targu Mures pentru a va bucura de o calatorie in siguranta, lipsita de stres, si confortabila!