Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Timisoara la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugam sa va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Timisoara si invers

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. General Ion Dragalina, nr. 23, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Orsova nr. 22, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Martirilor 1 AB, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Indicatii pentru selectia unui serviciu de transport Timisoara – aeroport Budapesta sau Budapesta – Timisoara

 • Orientati-va spre o firma cu care sunteti deja familiarizat. In cazul in care nu aveti experiente anterioare cu nici un serviciu, e recomandat sa verificati pe Internet review-urile a diverse firme, lasate de fosti clienti.
 • Alegeti o firma care are un sistem de creat rezervari online, ceea ce v-ar permite sa va rezervati calatoria oricand si din orice loc. Inainte sa alegeti aceasta firma, nu uitati sa cititi opiniile fostilor clienti ai intreprinderii.
 • Mergeti cu o companie de transport Timisoara Budapesta care utilizeaza tehnologii de ultima ora, precum navigatie corespunzatoare si sistem de informare in legatura cu traficul.
 • Faceti demersuri sa culegeti informatii in legatura cu starea automobilelor folosite de compania de transport persoane. Posibilitatea de a alege un vehicul cu variate optiuni de lux care sa faca calatoria mai placuta este un semn excelent despre firma respectiva.
 • O companie care se respecta va va pune la dispozitie informatii pentru a putea identifica masina, precum si nr de telefon al soferului pentru a-l putea contacta in caz ca intarzie sau nu nu reuseste sa gaseasca adresa.
Ce asteptari sa aveti de la un serviciu serios de transfer Timisoara Budapesta?
 • Soferi profesionisti: O companie serioasa angajeaza numai soferi educati corespunzator si cu experienta necesara. Acestia vor cunoaste toate drumurile foarte bine, de asemenea vor anticipa ce rute pot fi folosite pentru a evita traficul aglomerat si drumurile proaste. Poluarea si traficul sunt probleme mari cu care se confrunta toata lumea pe parcursul unei calatorii, insa acesti soferi vor gasi caile cele mai rapide pentru a ajunge la destinatie in timp util. Bineinteles, se asteapta ca acestia sa se comporte civilizat si sa isi sprijine clientii cand vine vorba de bagaje.
 • Servicii personalizate: Un serviciu care se respecta va incerca tot timpul sa intretina relatii de business pe termen lung cu clientela lor, de aceea va face posibile servicii personalizate.
Greseli facute cand angajati o companie de transport aeroport Budapesta Timisoara
 • Nu ati creat rezervarea in avans: In cazul in care nu efectuati o rezervare din timp, puteti avea o multime de surprize inconfortabile. E posibil sa nu mai gasiti locuri, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in ziua aceea, si sa fie nevoie sa cautati pensiune pana a doua zi. Sa nu uitam si de bagajele pe care va trebui sa le carati cu dumneavoastra…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Timisoara Budapesta: Inainte sa faceti o rezervare online, e indicat sa aflati cateva informatii despre serviciu, pentru a fi capabil sa luati o decizie informata. Asigurati-va ca va rezervati loc la un serviciu de transport persoane care are reputatie buna. Nu vreti sa aveti parte de situatii in ultima etapa a traseului Dvs, cand sunteti deja foarte obosit.

Evitati greselile in alegerea serviciilor de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Timisoara pentru a avea parte de o calatorie fara probleme, relaxanta, si comoda!