Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Timisoara la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugam sa va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Timisoara si invers

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. General Ion Dragalina, nr. 23, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Orsova nr. 22, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Martirilor 1 AB, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Recomandari pentru gasirea unui serviciu de transport Timisoara – aeroport Budapesta sau Budapesta – Timisoara

 • Selectati un serviciu cu care sunteti deja familiarizat. In cazul in care nu aveti experienta cu nici o companie, verificati in online recenziile a diverse firme, redactate de fosti clienti.
 • Orientati-va spre un serviciu care are un sistem de rezervare pe Internet, ceea ce va ofera oportunitatea sa va rezervati un loc oricand si din orice locatie cu Internet. Inainte sa alegeti aceasta firma, e recomandat sa cititi recenziile clientilor intreprinderii.
 • Mergeti cu o firma de transport Timisoara Budapesta care are acces la tehnologii moderne, cum ar fi navigatie corespunzatoare si sistem de informare in legatura cu traficul.
 • E indicat sa culegeti date utile despre calitatea automobilelor folosite de firma de transport persoane. Posibilitatea de a alege vehicule cu diferite optiuni de lux pentru o calatorie mai confortabila este un indiciu bun despre compania respectiva.
 • O agentie serioasa va va pune la dispozitie date pentru identificarea masinii, incluzand telefonul soferului pentru a-l putea contacta daca cumva intarzie sau nu gaseste adresa.
Ce asteptari sa aveti de la o companie serioasa de transfer Timisoara Budapesta?
 • Soferi profesionisti: O firma serioasa angajeaza numai soferi bine crescuti si experimentati. Acestia vor cunoaste toate drumurile foarte bine, si in plus vor anticipa ce rute sunt potrivite pentru a evita problemele de trafic si traseele pline de denivelari. Poluarea si traficul sunt aspecte neplacute pe care le intampina orice persoana atunci cand se calatoreste, insa acesti soferi vor alege caile cele mai scurte pentru a sosi la destinatie in timp util. Bineinteles, este de asteptat ca acestia sa fie civilizati si sa isi ajute clientii cu bagajele.
 • Servicii personalizate dupa nevoie: Un serviciu care se respecta isi va propune intotdeauna sa cultive relatii de afaceri pe termen lung cu clientii lor, de aceea vor oferi oportunitatea unor servicii personalizate.
Greseli facute cand vine vorba de o companie de transport aeroport Budapesta Timisoara
 • Nu ati realizat o rezervare din timp: In situatia in care nu realizati o rezervare din timp, s-ar putea sa intalniti o multime de surprize neplacute. S-ar putea sa nu mai gasiti locuri in masina, sa nu mai existe nici un serviciu de transport disponibil in acea zi, si sa fie nevoie sa cautati o cazare pana a doua zi. In plus, trebuie avut grija si de bagajele pe care va trebui sa le transportati cu dumneavoastra…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Timisoara Budapesta: Inaintea rezervarii online, e indicat sa cautati un minim de informatii despre companie, pentru ca apoi sa luati o decizie informata. Fi-ti sigur ca ati rezervat locuri la o companie de transport persoane care este apreciata de clienti. In mod sigur, nu vreti sa aveti parte de situatii in ultima parte a traseului dumneavoastra, cand sunteti deja foarte obosit.

Asadar evitati neatentiile cand alegeti un serviciu de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Timisoara pentru a va bucura de o calatorie fara probleme, fara stres, si placuta!