Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera servicii de transport de la Timisoara la Budapesta (aeroport) si retur. Pentru a le putea contacta mai usor in vederea rezervarii sau pentru a cere diverse informatii, am inclus pentru Dvs urmatoarele date:

 • Numele firmei
 • Adresa
 • Numarul de telefon
 • Adresa website-ului
 • Adresa de email
 • Pagina de Facebook

Pentru a solicita orice fel de informatii sau pentru a face rezervari, va rugam sa va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de transport Budapesta Timisoara si invers

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. General Ion Dragalina, nr. 23, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Orsova nr. 22, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Martirilor 1 AB, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

 

Indicatii pentru selectia unei firme de transport Timisoara – aeroport Budapesta sau Budapesta – Timisoara

 • Alegeti o firma cu care sunteti deja familiarizat. Daca se intampla sa nu aveti experiente anterioare cu nici un serviciu, verificati in online review-urile a diverse firme, redactate de fosti clienti.
 • Alegeti un serviciu care ofera un sistem de rezervare online, ceea ce va ofera oportunitatea sa va rezervati transportul in orice zi si de oriunde. Inainte sa va rezervati calatoria online, amintiti-va sa cititi opiniile clientilor intreprinderii.
 • Mergeti cu o firma de transport Timisoara Budapesta care utilizeaza tehnologii de ultima ora, cum ar fi navigatie corespunzatoare si sistem de informare despre trafic.
 • Incercati sa culegeti informatii despre starea tehnica a masinilor folosite de serviciul de transport persoane. Posibilitatea de a alege vehicule cu diverse optiuni de lux care sa faca calatoria mai confortabila este un semn excelent despre compania respectiva.
 • O companie serioasa va va pune la dispozitie date pentru a putea identifica masina, inclusiv numarul de telefon al soferului ca sa il puteti contacta in caz ca intarzie sau nu nu reuseste sa gaseasca adresa de unde sa va preia.
La ce sa va asteptati de la un serviciu serios de transfer Timisoara Budapesta?
 • Soferi profesionisti: O firma serioasa cauta sa angajeze doar soferi educati corespunzator si experimentati. Acestia vor cunoaste toate traseele foarte bine, si totodata vor decide ce rute sunt indicate pentru a evita traficul aglomerat si strazile pline de denivelari. Poluarea si traficul sunt aspecte neplacute pe care le intampina orice persoana pe parcursul unei calatorii, dar acesti soferi vor alege traseele cele mai rapide pentru a ajunge la destinatie in timpul necesar. Totodata, este normal ca acestia sa fie civilizati si sa isi ajute clientii la bagaje.
 • Servicii personalizate: Un serviciu care se respecta isi va propune mereu sa dezvolte relatii de afaceri pe termen lung cu clientii lor, de aceea va face posibile servicii persoanlizate dupa caz.
La ce sa aveti grija cand apelati la o companie de transport aeroport Budapesta Timisoara
 • Nu ati realizat rezervarea in avans: Daca nu efectuati o rezervare din timp, puteti avea o multime de surprize neplacute. E posibil sa nu mai gasiti locuri in masina, sa nu mai fie disponibil nici un serviciu de transport disponibil in ziua respectiva, si sa fie nevoie sa cautati pensiune pana a doua zi. Totodata, trebuie gestionate si bagajele pe care va trebui sa le carati dupa dumneavoastra…
 • Nu v-ati informat inainte si ati ales un furnizor neserios de transport Timisoara Budapesta: Inaintea rezervarii online, e indicat sa gasiti unele informatii despre serviciu, pentru ca apoi sa luati o decizie informata. Asigurati-va ca va rezervati locuri la un serviciu de transport persoane care este cunoscuta pentru profesionalism. In mod sigur, nu vreti sa aveti parte de situatii in partea finala a drumului Dvs, cand apare oboseala si epuizarea.

Evitati erorile cand vine vorba de un serviciu de transport persoane de la aeroportul Budapesta la Timisoara pentru a avea parte de o calatorie fara probleme, lipsita de stres, si comoda!